Es repeteixen els problemes de mobilitat habituals quan plou

5 d'abril de 2016


Hi ha talls al pas sota la via del carrer d'Arles de Tec, al pas per vehicles alts a l'avinguda de la Riera i al creuament del Torrent d'en Pedro. També s'han reproduït, una vegada més, els abocaments d'aigües brutes de claveguera directament al riu Foix.

L'episodi de pluja ha provocat els habituals problemes als carrers que comuniquen la zona de Bardají amb el Barri de Mar. Els passos que superen les vies del tren han quedat inundats en els punts habituals: el carrer d'Arles de Tec i a l'avinguda de la Riera, en el punt per vehicles alts. Tampoc es pot creuar el torrent d'en Pedro cap a Cunit al final de l'avinguda Onze de Setembre. Tots aquests talls també fan que variï provisionalment el recorregut de l'autobús municipal.

 

A banda de les molèsties per al trànsit, la pluja ha tornat a provocar abocaments d'aigua de claveguera directament al riu Foix. Una contaminació que té el seu origen just en el pas sota la via de l'avinguda de la Riera, que és allà on col·lapsen les canonades d'aigües fecals plenes d'aigua de pluja. L'únic atenuant d'aquesta contaminació del riu es produeix quan el pantà del Foix desembassa prou aigua perquè el corrent arribi al mar i dilueixi l'efecte de l'aigua de claveguera.


  • Riu Foix (ARXIU)
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles