Nou descens d’aturats a Cubelles

4 d'abril de 2016


Durant el mes de març, la llista de l’atur registrat ha disminuït en 14 persones. La xifra total se situa en els 1019 aturats de Cubelles

ATUR MARÇ 2016

 

Nou descens d’aturats a Cubelles. Durant el mes de març, la llista de l’atur registrat ha disminuït en 14 persones. La xifra total se situa en els 1019 aturats de Cubelles. D’aquesta manera s’acumulen 4 mesos consecutius de descens del nombre d’aturats. La taxa se situa en el 18,5%.

 

Al conjunt del Garraf també s’ha produït una baixada d’aturats a tots els municipis excepte a Sant Pere de Ribes. En general a la comarca hi ha més de 10.560 aturats. Sitges és el municipi que ha vist com es reduïen les xifres d’atur més marcadament aquest mes de març. La resta han tingut baixades moderades i a Sant Pere de Ribes un augment de 32 persones. Aquest és el municipi de la comarca amb una taxa més alta, que supera el 19%, mentre que a la resta la taxa està dins del 18% amb l’única excepció de Sitges que manté una taxa d’atur registrat d’un 13%, cinc punts per sota de la resta del Garraf.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles