A punt l’agenda de la Setmana de la Salut que organitza la regidoria de Joventut

4 d'abril de 2016


El projecte es va crear l’any passat impulsat per la regidoria de Joventut amb l’objectiu de promoure hàbits de vida saludable, de sensibilitzar sobre els possibles riscos que es poden patir i d’emfatitzar la importància de tenir cura de totes les vessants de la nostra salut: física, mental, emocional i sexual.

 

El 7 d’abril és el Dia Mundial de la Salut coincidint amb l’aniversari de la fundació de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) el 1946 i per commemorar-ho l’Ajuntament de Cubelles organitza un ventall d’activitats variades dins la Setmana de la Salut, del 6 al 9 d'abril.

 

El projecte es va crear l’any passat impulsat per la regidoria de Joventut amb l’objectiu de promocionar hàbits de vida saludable, de sensibilitzar sobre els possibles riscos que es poden patir i d’emfatitzar la importància de tenir cura de totes les vessants de la nostra salut: física, mental, emocional i sexual.

 

Els dies 6 i 7 d’abril s’organitza la Gimcana de la Salut per tots els grups de 2n d’ESO dels Instituts Cubelles i Les Vinyes. Amb aquesta gimcana es tracten de manera dinàmica i divertida diferents temes de salut d’interès dels adolescents.

 

La gimcana es du a terme des de l’Espai Jove i els serveis TRACA i Assessoria de Salut per a Joves. El mateix dia 7 d’abril, pels grups de 1r de batxillerat, es realitza una activitat de musicoteràpia, en concret un cercle de percussió, on es treballaran la comunicació interpersonal i intergrupal i es donaran eines per a reconèixer i gestionar l’estrès.

 

A més de les activitats que s'ofereixen als instituts de secundària, n'hi ha d'altres d’obertes adreçades al públic en general.

 

El dia 9 d’abril es repeteix el Taller de risoteràpia, organitzat conjuntament amb l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel. Aquest taller és obert a tothom (a partir de 15 anys), gratuït, i tindrà lloc al pati de ponent del Castell de 11:30 a 13:30. Cal inscriure’s-hi prèviament a l’Exposició.

 

El mateix dissabte 9 d’abril a la zona de l’skatepark es celebrarà un Matí de Salut i Esport, adreçat a adolescents i joves, amb classes gratuïtes i activitats entorn l’Scooter, Longboard, Slackline, i classes de Zumba i Bollywood obertes. Hi trobarem també la Vela de Salut del TRACA, des d’on s’oferirà informació entorn a la salut i sucs de fruita de manera gratuïta.

 

Per aquesta jornada es compta amb la implicació de LlissK, Surfing World Cubelles i l’Associació Oreka. Per aquestes activitats no és necessària inscripció prèvia.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles