La Fira Medieval i les Caramelles han atret un bon nombre de públic

29 de març de 2016


La valoració oficial per part de l’Ajuntament és que s’ha aconseguit atraure una notable afluència de gent, especialment sobretot dissabte i diumenge. L'oferta gastronòmica lligada a la Fira Medieval també ha rebut una bona acollida.

 

El govern està satisfet amb l’actual format de la Fira Medieval. Les opinions dels comerciants juntament amb les dades de les oficines de turisme i els allotjaments, demostren, segons el govern, que és una fira consolidada. Reforçar les activitats de la Marina de Cubelles, seria un dels objectius que ha avançat el regidor Raül Mudarra per a properes edicions.

 

A nivell general, el regidor de turisme, comerç i fires, Raül Mudarra, ha destacat que tant els paradistes com els comerços, els restaurants i els allotjaments també han quedat satisfets.

 

Un dels canvis que podria fer-se de cara a properes edicions seria el reforç de les activitats a la zona de la Marina de Cubelles, que van col·laborar amb la Fira Medieval i van acollir un grup de parades.

 

D’altra banda, el regidor de turisme, comerç i fires, Raül Mudarra ha respost a la polèmica pels animals que donaven tombs per la Fira Medieval. Des del govern han tret importància a la polèmica i consideren que les xarxes han amplificat unes opinions molt minoritàries tenint en compte l’elevat nombre d’assistents. Tanmateix, Raül Mudarra, com a regidor de turisme, comerç i fires, confia que de cara a les següents fires no es puguin produir malentesos similars.

 

Paral·lelament a la Fira Medieval, l’obertura de l’oficina de Turisme situada al castell i el punt d’informació turística del passeig Marítim han comptabilitzat gairebé 300 peticions d’informació durant els dies festius de setmana santa.

 

Des de divendres fins diumenge van passar per l’oficina de Turisme del castell 150 persones, principalment públic familiar de Barcelona i l’àrea metropolitana i de zones d’interior de Catalunya. El punt d’atenció turística de la platja va obrir la temporada dimecres i a partir d’ara estarà oberta els caps de setmana i festius.

 

 

 

Entrevista al regidor de Turisme, Comerç i Fires, Raül Mudarra 

 

 

Les caramelles de Cubelles han celebrat el seu 30é aniversari des de la seva recuperació. El Cor l’Espiga les va tornar a interpretar cada diumenge de pasqua a partir de 1986. Abans ja havia donat continuïtat a la tradició, però entre els anys 70 i 80 hi va haver un parèntesi. Els cuplets són les parts més esperades de les Caramelles perquè repassen en clau satírica l’actualitat municipal i política. 

 

Coplets de les Caramelles de Cubelles 2016 

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles