Tot llest per la 5a Fira Cubelles Medieval

22 de març de 2016


Les parades i els espectacles s’ubicaran al nucli antic i a la Marina de Cubelles entre divendres i diumenge.

 

Tot llest perquè s’engegui la Fira Cubelles Medieval. Les parades i els espectacles s’ubicaran al nucli antic i a la Marina de Cubelles entre divendres i diumenge. En aquesta cinquena edició de la Fira Medieval s’han aportat diverses novetats, una de les més importants ha estat involucrar als bars i restaurants de la Marina de Cubelles, que oferiran menús i tapes medievals durant tota la setmana.

Un dels responsables tècnics de la Fira Medieval, en Marc Balanza, ha explicat que aquesta zona del municipi feia temps que reclamava que se’ls inclogués en el calendari d’activitats.

 

Pel que fa a les altres novetats, Marc Balanza, tècnic de l’Ajuntament, ha confirmat que s’ampliarà també el recorregut del nucli antic i s’hi incorporarà per primera vegada una recreació d’un campament medieval. Una altra de les diferències respecte de les edicions anteriors serà l’ampliació cap al carrer nou i el carrer del mig on s'ubicaran parades d'oficis medievals.

 

A banda de la fira i els espectacles de carrer, aquest dijous amb la col·laboració del GEC Amics del Castell, s’ha organitzat una xerrada sobre el Penedès Medieval que anirà a càrrec de Josep Bosch de l’Institut d’Estudis Penedesencs. Una xerrada oberta a tothom que es farà dijous a les set del vespre al Centre Social.

 

Entrevista a Raül Mudarra, regidor de turisme, comerç i fires.

 


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles