Els catòlics cubellencs preparats per la Setmana Santa

22 de març de 2016


La parròquia de Santa Maria després del Diumenge de Rams, ja té a punt l'agenda catòlica que tindrà un dels moments àlgids amb el Viacrucis, divendres a les 22h.

La parròquia de Santa Maria es prepara per les celebracions de Setmana Santa. Un dels moments claus és el Viacrucis de Divendres Sant. Es farà a partir de les deu de la nit pels carrers del Nucli Antic. Això farà que coincideixi amb la Fira Medieval. El mossèn Joaquim lluís Coromines ha explicat que es demana silenci al pas de la comitiva catòlica i que en alguns casos les parades de la Fira retirin alguns dels seus elements per facilitar el pas.

 

Pel que fa a la situació actual del Viacrucis, ja no disposa d'una confraria pròpia, però continua sortint cada any gràcies a un grup de persones fidel a aquest tipus de celebració. Els passos del Viacrucis sortiran a les deu de la nit de l'Església de Santa Maria i recorreran en silenci i a les fosques una part del Nucli Antic de la vila.

 

El mateix divendres, a l'una del migdia, l'esglèsia acollirà el Cor d'Infants del Vendrell i solistes que interpreteran el Stabat Mater de Pergolesi.

 

De cara al cap de setmana, s'oferiran les misses catòliques tradicionals relacionades amb la Pasqua.

 

Entrevista a Mossèn Joaquim Lluís Coromines

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles