L’exposició de Charlie Rivel celebra els 10 anys del trasllat al Castell

18 de març de 2016


Per aquest motiu, dissabte ha organitzat una jornada de portes obertes, amb activitats infantils i un conte de Setmana Santa. Serà una jornada gratuïta que s'allargarà des de les 11h a 13h.

L’exposició de Charlie Rivel celebra amb una jornada de portes obertes els 10 anys del trasllat al Castell. Juntament amb el 25é aniversari de la seva existència, el març de fa deu anys la mostra dedicada al pallasso català va canviar de la galeria del Cinema Mediterrani als baixos del Castell.

 

Després dels treballs d’adequació en una de les sales del Castell de Cubelles, la col·lecció que Josep Andreu va donar al municipi es va traslladar del Charlie Rivel Hall ubicat al Cinema Mediterrani.

El 16 de març de 2006, i amb presència de Paulina Schumann i diferents personalitats polítiques convidades a l’acte, es va inaugura roficialment el nou emplaçament que es va batejar a partir d’aleshores amb el nom d’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel.

 

En l’actualitat, l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel també acull material de circ donat per la filla adoptiva de la vila, Paulina Andreu Rivel Schumann.

 

Aquest dissabte, l’exposició permanent del pallasso Charlie Rivel celebrarà els deu anys de la ubicació actual amb una jornada de portes obertes gratuïta. De les onze del matí a l’una del migdia hi haurà activitats sobretot pensades pels més menuts però obertes a tothom com un conte de Setmana Santa i tallers de maquillatge i vestuari.

 

Responsable de l'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel, Mònica Fuster

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles