El PSC insisteix en la creació de la comissió de patrimoni

14 de març de 2016


Els socialistes consideren que el debat sobre el futur de Can Travé s’ha d’obrir més enllà dels tècnics i els polítics de l’Ajuntament.

El regidor del PSC Xavier Grau ha explicat a Ràdio Cubelles que el parer del seu grup municipal és que la primera reunió de patrimoni no es va abordar com calia perquè s’hi van plantejar canvis urbanístics que van més enllà del debat sobre el patrimoni. Xavier Grau creu que caldria treballar de manera paral·lela cada cosa amb la seva comissió pròpia.

 

Segons el regidor socialista Xavier Grau el govern hauria de comptar amb més administracions per parlar del patrimoni local i especialment de Can Travé. L’aposta dels socialistes, en aquest sentit seria obrir la comissió i tota la feina relacionada amb la decisió del futur de Can Travé a tanta gent com sigui possible.

 

En el ple d’aquest dimarts es tornarà a posar sobre la taula la creació de la comissió de patrimoni. El govern municipal, en aquest sentit va fer un primer pas convocant una reunió sobre la qüestió. La trobada es va celebrar el 25 de febrer passat i va comptar amb el regidor de patrimoni, José Manuel Ardila, la regidora de Cultura, Ester Pérez, i els representants del PSC, José Manuel Écija; de CiU, Noemí Cuadra; i de Cubellencs-FIC, Anna Martínez. La reunió, però, va encendre la polèmica entre alguns dels partits del consistori per les propostes de requalificacions que es van relacionar amb el futur de Can Travé.

 

Entrevista al regidor Xavier Grau del PSC

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles