Èxit de participació als actes del Dia de la Dona

9 de març de 2016


El Violeta va concentrar les activitats de tarda que van rebre una bona resposta del públic.

 

Després del programa especial de Ràdio Cubelles i del manifest institucional de l'Ajuntament, ahir a la tarda, la programació del 8 de març es va traslladar al Violeta on va atraure un públic nombrós. Entre les sis de la tarda i quarts de vuit del vespre es va donar a conèixer el treball artístic creat per l’ocasió per l’Arantxa Manrique juntament amb diversos dissenyadors locals.

 

 

Intervenció d'Arantxa Manrique el 8 de març 

 

 

També es va donar a conèixer una entitat que té la voluntat de promoure un espai familiar i de criança al Violeta amb xerrades i d’altres activitats. La mateixa tarda es va aprofitar la ocasió per explicar la història de la fita del terme i la revolta de les dones de Cubelles al segle divuit. L’arxivera Núria Jané va explicar com s’ha pogut trobar finalment una evidència documental dels fets que situen la revolta a l’any 1766.

 

Intervenció de l'Associació ARA.

 

 

Intervenció de Núria Jané 

 

 

Finalment, la trobada en motiu del Dia de la Dona també va servir per retre homenatge a l’associació de dones La Fita, que va projectar un recull de fotografies dels seus 15 anys d’història.

 

Intervenció de Maria Trives

  

 

En el marc d’aquest l’aniversari, La Fita organitzarà divendres 11 de març el Sopar de la dona, al restaurant la Font a partir de les 21.00 h. El programa d’actes al voltant del Dia Internacional de les Dones clourà amb un recital de poesia el divendres dia 18 de març de la mà de Francesca Calaf, al Centre Violeta.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles