El ple de la setmana que ve encara no debatrà els nous pressupostos

9 de març de 2016


L’objectiu del govern municipal era no superar el març però de moment no han aconseguit el suport necessari d’almenys dos regidors més d’altres grups municipals per aprovar els pressupostos en el proper ple. Tanmateix, es podria celebrar un ple extraordinari abans que s'acabi el mes.

 

Davant d’aquesta situació, UC, ERC i ICV han descartat presentar l’aprovació inicial dels pressupostos en el ple de dimarts que ve. Tanmateix, també podrien convocar una sessió extraordinària aquest mateix mes de març si es desbloquegen els obstacles principals amb els partits més ben predisposats.

 

En aquest sentit, l’alcaldessa Rosa Fonoll ha admès en una entrevista a Ràdio Cubelles que el govern ha fet marxa enrere en la possible sortida de la televisió comarcal. Sí que ha anunciat que Cubelles només continuarà al Canal Blau si pot rebaixar a la meitat la quota que pagava fins ara que era de 70.000 euros anuals.

 

Diversos grups municipals s’havien mostrat contraris a la decisió d’abandonar el consorci de la TDT del Garraf i d’aquesta manera el govern municipal voldria facilitar el suport als pressupostos. Així i tot, el govern està a l’espera de la resposta de la televisió comarcal.

 

D’altra banda, l’alcaldessa Rosa Fonoll confia que rebran alguna resposta aviat per aprovar els pressupostos, si pot ser, aqeust mateix mes de març.

 

I pel que fa a la possible venda de terrenys municipals, l’alcaldessa Rosa Fonoll ha recordat que hi ha un solar a la zona de les Salines que s’ha posat a la venda en diverses ocasions els últims deu anys sense cap resultat. Ara, Fonoll admet que posaran al mercat d’altres terrenys públics que potser són més atractius i poden representar més ingressos per l’Ajuntament.

 

Mentrestant, dimarts que ve arribarà el segon ple d’aquest any. L’ordre del dia de la sessió plenària del proper 15 de març, si segueix la proposta de l’última comissió informativa, no inclourà el debat de pressupostos. Està previst que sí que contempli les votacions de la nova denominació del Centre Social, que passarà a dir-se Centre Social Joan Roig i Piera. També es votarà el manifest institucional del 8 de març i es debatran com a mínim dues mocions que han presentat els partits del govern. La primera demana l’adhesió de l’Ajuntament a la Xarxa de memòria i prevenció del feixisme Mai Més i la segona reclama l’adopció de la declaració universal sobre els arxius.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles