Els instituts Les Vinyes i Cubelles oferiran les seves jornades de portes obertes, aquest dissabte

4 de març de 2016


A partir de les 10:30h a Les Vinyes, mentre a les 12:00h es faran a l'institut Cubelles. L’objectiu és que les famílies dels alumnes coneguin les instal·lacions per tal de decidir en quin centre demanen la preinscripció

Els dos instituts de Cubelles oferiran aquest dissabte les seves respectives jornades de portes Obertes. L'institut Les Vinyes les farà de les 10:30 a les 12:00h, i seguidament, serà el torn de l’institut Cubelles. L’objectiu és que les famílies dels alumnes coneguin les instal·lacions per tal de decidir en quin centre demanen la preinscripció o simplement per conèixer en quin institut li tocarà estudiar al seu fill els propers cursos.

 

La directora de Les Vinyes, Assumpta Boix, ha explicat que un dels objectius complerts del centre ha estat la consolidació del projecte d’intercanvi lingüístic. Gràcies als bons resultats obtinguts, tant de les famílies com del mateix alumnat, el projecte lingüístic amb d'altres països d'Europa es mantindrà el curs que ve. El centre segueix esperant la construcció d'uns nous equipaments per deixar enrere els mòduls prefabricats en els què porten des que va obrir el centre ara fa vuït cursos.

 

Entrevista a l'Assumpta Boix, directora de l'Institut Les Vinyes

 

 

Per la seva banda, la seva cap d'estudis de l'institut Cubelles, Sònia Ruíz ha destacat dins el seu projecte educatiu el seu programa de Lectura i el projecte de millora d’expressió escrita en les llengües catalanes, castellana i anglesa. També, enguany l’Institut Cubelles ha incorporat el viatge a Irlanda dins el projecte de llengua estrangera. L'experiència ha estat molt ben acollida que, de cara a l’any que ve, estudien poder incorporar ajuts econòmics per finançar aquest viatge atorgant alguna beca. Sònia Ruíz també ha destacat les bones instal·lacions així com la feina feta durant aquests 10 anys.  

 

Entrevista a Sònia Ruíz, cap d'estudis de l'Institut Cubelles

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles