L’Exposició del Charlie Rivel i els safaretjos, l’aposta de l’oficina de turisme per aquest cap de setmana

2 de març de 2016


L’Ajuntament ha rebut una bona acollida fins ara de les propostes de cap de setmana que s’ofereixen des del mes passat

Visitar l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel i els safareigs municipals, fer un àpat en algun dels restaurants de la vila, i recórrer el nucli antic per conèixer el patrimoni, és la nova proposta de cap de setmana de l’Oficina de Turisme per a la jornada de dissabte. De cara a diumenge, la proposta passa per fer un recorregut per la zona marítima i acabar a l’espai natural de la desembocadura del riu Foix.

 

Pel que fa a la visita a l’Exposició Permanent del Pallasso es podrà visitar dissabte, de les 10 a les 13h.  Seguidament, a les 12h hi haurà una xerrada sobre els safareigs de Cubelles (situats al carrer Del Raval, 7), amb una visita a aquest indret catalogat com a BCIL des de l’any 2014. Actualment, els safareigs estan tancats al públic a l’espera de la seva restauració. Els ponents seran els historiadors, Marta Alari i Ginés Puente.

 

Les propostes de cap de setmana neixen com una nova iniciativa de l’Oficina de Turisme per donar resposta a les demandes tant dels mateixos usuaris com dels allotjaments turístics de la Vila.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles