L’associació de dones La Fita ja té a punt el seu manifest pel Dia Internacional de la Dona

2 de març de 2016


La lectura serà diumenge al migdia a la fita del terme

Per commemorar el 8 de març, Dia de la Dona Treballadora, l’associació de dones La Fita ha programat un conjunt d’activitats. Arrencaran aquest diumenge, a les 12 del migdia, com és tradicional amb la lectura del Manifest a la Fita del terme.

 

El 8 de març, Dia Internacional de les Dones serveix per fer una reflexió sobre la implementació de les polítiques de gènere en el territori en els últims anys i mostrar les fites aconseguides així com pels reptes actuals des del món local. Segons ha explicat Maria Trives, presidenta de dones La Fita, el seu manifest és un dels actes més reivindicatius. En aquest cas la lectura del manifest de la Fita serà compartida, a través de diferents veus d‘entre les persones que assisteixin a l'acte aquest dia.

 

Enguany coincideix que l’entitat celebra els seus 15 anys. En aquest sentit, el mateix 8 de març a la tarda, dins la programació dels actes que es commemoraran al Centre de Dones Violeta oferirà la projecció d’un audiovisual que repassarà la història de l’entitat. També l’entitat ha organitzat per divendres, 11 de març un sopar de la dona al Restaurant La Font. Aquest dia l'etnitat repartirà a les assistents una nova revista de La Fita i un punt de llibre commemoratiu del 8 de març.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles