Cubelles sortirà en els interactius d’una exposició sobre el Mediterrani de CosmoCaixa

1 de març de 2016


A través dels observadors del mar i dels cubellencs voluntaris d’aquest projecte, aquesta tardor van ser a Cubelles un equip que va enregistrar sons i imatges marítimes

Cubelles sortirà en els interactius d’una exposició sobre el Mediterrani de CosmoCaixa. A través dels observadors del mar i dels cubellencs voluntaris d’aquest projecte, aquesta tardor van ser a Cubelles un equip que va enregistrar sons i imatges marítimes. De fet, aquest estiu Cubelles també va aparèixer en el programa “Latituds” del Canal 33 que explicava la situació del Mediterrani. En aquell programa hi va aparèixer el cubellenc Pablo Ruiz, un dels voluntaris dels Observadors del Mar.

 

Ara la desembocadura del Foix, els seus sons i imatges, juntament amb la tasca dels Observadors del Mar, formaran part també d’una exposició que impulsa el CosmoCaixa i que es podrà veure a Palma fins el 8 de maig. Després també serà a Lleida, entre el 13 de setembre d’aquest any i el 26 de febrer de l’any que ve i finalment arribarà a Tarragona d’aquí un any, entre el 5 d’abril i el 30 de juliol del 2017.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles