Aquesta setmana comencen les jornades de portes obertes als centres educatius de Cubelles

29 de febrer de 2016


Els dos instituts de la vila seran els primers en oferir una visita a les seves instal·lacions per als futurs alumnes i familiars

Els dos instituts de Cubelles oferiran aquest dissabte les seves respectives jornades de portes Obertes. L'institut Les Vinyes les farà de les 10:30 a les 12:00h, i seguidament, serà el torn de l’institut Cubelles. L’objectiu és que les famílies dels alumnes coneguin les instal·lacions per tal de decidir en quin centre demanen la preinscripció o simplement per conèixer en quin institut li tocarà estudiar al seu fill els propers cursos.

 

L’Institut Cubelles rebrà a les famílies al gimnàs del centre on el seu director, l’Antonio Tinajas, exposarà els temes principals del projecte educatiu i d’organització del centre. Posteriorment, les famílies podran fer un recorregut lliure per les instal·lacions i en tot moment el professorat que els acompanyarà estarà obert a respondre  els dubtes i els neguits que sorgeixin per part de les famílies. Sònia Ruíz, cap d’estudis de l’institut Cubelles ha explicat en una entrevista a Ràdio Cubelles les característiques del centre i la seva oferta de places. Pel que fa al projecte educatiu, Sónia Ruíz ha destacat el seu programa de Lectura i el projecte de millora d’expressió escrita en les llengües catalanes, castellana i anglesa.

 

Enguany l’Institut Cubelles va incorporat el viatge a Irlanda dins el projecte de llengua estrangera. L'experiència ha estat molt ben acollida i, de cara a l’any que ve, estudien poder incorporar ajuts econòmics per finançar aquest viatge atorgant alguna beca.

Sònia Ruíz  també ha destacat les bones instal·lacions així com la feina feta durant aquests 10 anys. I parlat d'algunes de les millores introduides en els seus equipaments com ara que totes les aules tenen connexió a internet i projector. I que l’alumnat té accés a un domini propi, a diverses aplicacions i a diversos serveis digitals.

 

Entrevista a Sónia Ruíz, cap d'estudis de l'Institut Cubelles

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles