El concert pedagògic sardaTIC va atraure l’atenció de l’alumnat de 4t de les tres escoles de Cubelles

29 de febrer de 2016


La Cobla del SardaTIC va fer arribar la seva música, les seves explicacions i el seu humor per apropar tant la cobla com els seus instruments als infants que van escoltar atentament el concert

El concert pedagògic sardaTIC va atraure l’atenció de l’alumnat de 4t de les tres escoles de Cubelles. La Cobla del SardaTIC va fer arribar la seva música, les seves explicacions i el seu humor per apropar tant la cobla com els seus instruments als infants que van escoltar atentament el concert.

 

La interacció entre la cobla i l’alumnat va ser evident en tot moment, segons ha destacat en una entrevista a Ràdio Cubelles, Xavi Piñol, coordinador d’activitats presencials del projecte SardaTIC. Els músics de la cobla del SardaTIC han estat seleccionats pels seus perfils pedagògics i musicals, així com per la seva capacitat escènica. Així la cobla del SardaTIC del curs 2015-2016 ha estat composta pels següents músics:

 

Flabiol i tamborí: Albert Fontelles

Tibles: Xavi Piñol i Jaume Yelo (i bateria)

Tenores: Isaac Vilanova i Valentí Maymó

Trompetes: Gabriel Prieto i Marc Solanelles

Trombó: Joan Granados

Fiscorns: Marcel Puig i Salvador Salla

Contrabaix: Joan Serinyà

 

El concert pedagògic de cobla ha estat una de les dues activitats presencials. L’altra serà la ballada final del grup de treball. A Cubelles tindrà lloc, el diumenge, 10 d’abril a la plaça de la Sardana de Cubelles. De moment, els infants segueixen reben classes per aprendre a ballar la sardana “Hi ha una clau i la tens tu!” d'en Dani Gasulla, composada especialment pel projecte i inspirada amb temes del Club Súper 3.

 

L’objectiu principal del SardaTIC és fer arribar de  manera moderna i lúdica la Sardana i la Cobla al  màxim de nens i nenes en edat escolar de tot el territori de parla catalana, tot  afavorint el treball col·laboratiu i en xarxa entre grups d'escoles mitjançant les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

 

Escolta el reportatge que el programa Fem País de Ràdio Cubelles  ha dedicat al sardaTIC

 

 

 


  • Concert Pedagògic sardatic 2016
  • SARDATIC COBLA 2016
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles