La regidoria de Turisme, Comerç i Fires lamenta no haver pogut estrenar el nou format de Xatonada

29 de febrer de 2016


Malgrat tot, l’Ajuntament s’ha mostrat satisfet per la consolidació any rere any dels concursos de mestres xatonaires. El regidor Raül Mudarra ha fet una primera valoració oficial de la Xatonada d’aquest cap de setmana i del primer Mes del Xató.

Sobre els actes suspesos el cap de setmana, el regidor de Turisme, Comerç i Fires, Raül Mudarra, ha reconegut que els avisos de precaució a causa del temps podien estar justificats per segons quins indrets, però no tant en el cas de Cubelles i que això ha tancat les portes a rebre visitants.

Malgrat això, Raül Mudarra sí que s’ha mostrat satisfet de la resposta que reben sempre els concursos de mestres xatonaires.

 

El regidor Raül Mudarra també ha assegurat que no es reprogramaran els actes suspesos d’aquest passat cap de setmana però que l’ajuntament sí que mantindrà el calendari de fires previstes per aquest any.

 

De cara a les properes edicions es farà un balanç per saber si cal mantenir l’aposta de la Fira i la Festa del Xató encara que no s’hagi portat a la pràctica aquest any. En canvi, sí que ha rebut una bona resposta una altra de les novetats, la iniciativa del Mes del Xató del Penedès Marítim.

 

En tot cas, el govern municipal manté que serà només gràcies a la implicació de la restauració i el comerç local que la Xatonada pugui continuar una vegada més.

 

Entrevista al regidor Raül Mudarra 

 


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles