Josep Maria Massana, de la Geltrú, millor mestre xatonaire de la 15a edició de la Xatonada de Cubelles

29 de febrer de 2016


Gemma Marcer, de Ribes, i Fernando Anaya de Cubelles van rebre el segon i tercer premi respectivament. En categoria infantil, els millors plats de xató van ser els de l'Elisabet Peiró, la Raquel Tejero i el Thomas Weinrich, tots tres de Cubelles

 

La festa dedicada a aquest plat havia d’estrenar aquest any un nou format però davant de les males prediccions meteorològiques l’ajuntament va decidir suspendre la Fira de la plaça del mercat i concentrar els actes a l’interior del Centre Social. Allà és on durant tot el matí d’aquest diumenge es van reunir els participants dels concursos de mestres xatonaires tan de categoria adulta com infantil.

 

La deliberació del jurat va ser complicada per l’alt nivell de tots els plats, però finalment, va ser en Josep Maria Massana qui es va endur el primer premi, valorat en 200€, pel seu plat del xató. Dels 23 participants del concurs d'adults, la Gemma Marcer de Ribes va rebre el segon premi i el Fernando Anaya de Cubelles, el tercer.

 

I en categoria infantil dels 18 inscrits, se’n van presentar 16 i els premis van ser per:

1er MESTRE XATONAIRE INFANTIL: ELISABETH PEIRO SUAREZ (Cubelles)

2on MESTRE XATONAIRE INFANTIL: RAQUEL TEJERO LOSA (Cubelles)

3er MSTRE XATONAIRE INFANTIL: THOMAS WEINRICH YAGÜE (Cubelles).

 

D’altra banda, es van sortejar els sopars de regal del Mes del Xató i també van rebre reconeixements els restaurants que han participat del Mes del Xató. En aquest sentit, el Racó d’en Pinilla ha estat guardonat amb el títol de millor xató de l’any tant a Cubelles com al Penedès Marítim. Mentre que en el cas dels restaurants de Cunit, l’escollit ha estat el Bar Travesas Carmiña.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles