La Puta d’Oros és el títol de la novel·la negra que es presentarà dissabte al Centre Social

25 de febrer de 2016


El col·lectiu Cubelles Noir, que va engegar la seva activitat l’agost passat, continua amb les presentacions periòdiques d’autors de novel·la negra de Catalunya

La Puta d’Oros és el títol de la novel·la negra que es presentarà dissabte al Centre Social. El col·lectiu Cubelles Noir, que va engegar la seva activitat l’agost passat, continua amb les presentacions periòdiques d’autors de novel·la negra de Catalunya.

Aquesta setmana serà el torn de l’Elena Torres Girbau, qui va viure molts anys a Calafell i actualment resideix a Castelldefels i és una de les impulsores del col·lectiu Bruixes de Tinta per promoure la creació literària i la lectura. La presentació comptarà amb un pròleg de Vicente Corachán. Serà dissabte a les 11 del matí al Centre Social.

 

La novel·la titulada La Puta d’Oros va sortir publicada el novembre passat per l’Editorial Gregal. La història comença amb una agressió feixista el febrer de 1976 a Barcelona. Després d’una manifestació antifranquista, un escamot de l’extrema dreta apallissa una jove fins a deixar-la per morta. Malgrat la violència de l’agressió, la víctima sobreviu. Tot i que no els ha vist la cara, té la certesa de qui és el responsable de l’atac, però no s’atreveix a denunciar-lo. La por fa que abandoni la ciutat i marxi a l’estranger per començar una nova vida. La segona part porta al lector fins al 2008 a Llançà, un fet circumstancial, aparentment insignificant, desfermarà la tragèdia.

Odis, rancúnies i misèries estendran els seus tentacles buscant la venjança. La puta d’oros s’hi veurà plenament involucrada. I aquest cop, no hi haurà pietat.

 

La presentació d’aquesta novel·la serà dissabte, a partir de les 11h, al Centre Social.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles