El nou autobús urbà de Cubelles és un dels models més moderns d’Europa

25 de febrer de 2016


Aquest dimecres a la plaça de la Vila, el govern municipal i l’empresa Hife, acompanyats de voluntaris de l’AMICU, han presentat als mitjans de comunicació el vehicle que a partir d’avui ja és el que donarà servei a Cubelles

El nou autobús urbà de Cubelles és un dels models més moderns d’Europa. L’empresa Hife ha renovat el vehicle que circularà pel municipi, que tindrà més places i el sostre més alt. Pel que fa als horaris del servei, el regidor d’empresa, emprenedoria i ocupació, Narcís Pineda, assegura que mantindrà el que estableix el contracte i que ja ho estudiaran de cara al 2017. 

 

Aquest dimecres a la plaça de la vila, el govern municipal i l’empresa Hife, acompanyats de voluntaris de l’AMICU, han presentat als mitjans de comunicació el vehicle que a partir d’avui ja és el que donarà servei a Cubelles. El gerent de Hife ha explicat a Ràdio Cubelles que el nou model d’autobús incorpora l’última tecnologia del moment. El nou vehicle de transport públic tindrà espai per a 22 persones i més espai per a dues persones amb mobilitat reduïda. A més a més, l’empresa Hife també s’ha compromès a ampliar les parades amb marquesina per la pluja, que passaran de les 5 a 7.

 

Per la seva banda, el regidor Narcís Pineda ha volgut confirmar que no s’ampliaran els horaris del servei de l’autobús, almenys durant tot aquest any. El nou autobús urbà de Cubelles seguirà oferint 12 viatges diaris, de les 7.40 del matí a les 19.40 del vespre, aproximadament, i amb 47 parades diferents repartides pel municipi.

icipi.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles