El C.T. Cubelles ha convocat eleccions a la seva presidència

24 de febrer de 2016


Aquest 2016 finalitzava el primer mandat, després de la renovació dels estatuts del 2009 on es marcava una durada de 7 anys per etapa

El C.T. Cubelles ha convocat eleccions a la seva presidència. Aquest any 2016 finalitzava el primer mandat, després de la renovació dels estatuts del 2009 on es marcava una durada de 7 anys per etapa.

El Club, que té uns 500 socis, ha publicat el calendari electoral. Ja es pot consultar el cens electoral per tal de corregir o canviar alguna dada.

 

Dilluns, 29 de febrer és el termini màxim perquè l’actual junta dimiteixi. En cas que vulgui presentar-se de nou, haurà de presentar la seva candidatura entre l'1 i el 9 de març. La junta electoral publicarà les candidatures presentades i acceptades el 19 de març, en cas que hi hagi més d’una la campanya electoral serà del 20 de març al 9 d’abril. Les eleccions es celebrarien el diumenge 10 d’abril a partir de les 11 del matí dins de l’Assemblea General convocada per procedir amb les votacions.

L’actual president de l’entitat, Josep Almendros ha explicat a Ràdio Cubelles que encara no ha pres una decisió sobre si es presentarà a la reelecció. Almendros, que ha estat president des de la seva fundació el 1999, estaria valorant totes les possibilitats amb un marge fins al 29 de febrer, on hi hauria de dimitir, si volgués presentar-se.

 

D'altra banda, Ràdio Cubelles ha pogut saber que hi hauria la possibilitat d’una candidatura que no sortiria de la junta actual. Caldrà esperar a la setmana vinent per saber quins seran els candidats.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles