Ja s’apropa la primera cursa d’orientació de Cubelles, que se celebrarà el proper 20 de març

23 de febrer de 2016


Els seus organitzadors ja han passat pels estudis de Ràdio Cubelles per explicar alguns dels detalls d’aquesta modalitat esportiva que s’estrena al municipi.

El proper 20 de març es disputarà a Cubelles la primera prova de la Lliga de curses d’orientació del Penedès. Es tracta també de la primera prova d’aquesta disciplina que s’organitza a Cubelles.

 

Les curses d'orientació són competicions camp a través, contra-rellotge i sense un itinerari preestablert, però amb l'obligació de passar pels controls assenyalats a un mapa. El mapa és desconegut pels participants fins al moment de la sortida. 

 

En aquest esport el participant no té un recorregut prefixat, però ha de passar sobre el terreny per uns punts de control marcats al mapa, en el menor temps possible, i en el qual, per a guiar-se entre control i control, disposa d'un mapa. Esta previst que hi participin entre 100 i 150 corredors que hauran de descobrir fins a 29 fites situades una àrea compresa entre Mas Trader i el parc del Foix. Precisament a mas Trader esta previst que sigui l’accés i el punt de logística de la cursa.

 

L’organització també ha plantejat aquesta primera cursa a Cubelles com una inciació per tots aquells que vulguin practicar aquesta modalitat. 

 

A banda de cubelles, també i participen d’aquesta segona  lliga de curses ‘orientació Gran Penedès poblacions com Vilafranca , Vilanova i la Geltrú, Canyelles, Sant Pere de Ribes o un pel més llunyanes com Font-Rubi Sant Pere Molanta o Sant Pere de Riudebitlles.

 

Les inscripcions ja estan obertes a la web habilitada per aquesta cursa que es cubellesorienteeringexpirience.blogspot.com.es

 

Entrevista a Xavier Alsina, un dels organitzadors de la Cubelles Orienteering Experience 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles