Xerrades, exposicions, manifestos i un programa de Ràdio Cubelles es repartiran els actes en motiu del Dia Internacional de les Dones

23 de febrer de 2016


Ràdio Cubelles oferirà un programa especial que comptarà amb connexions al Violeta i oferirà entrevistes i tertúlies que repassaran la situació actual de la dona al municipi i en general

Xerrades, exposicions, manifestos i un programa de Ràdio Cubelles es repartiran els actes en motiu del Dia Internacional de les Dones. Tot i que el dia internacional serà el 8 de març, la programació arrencarà el dia 5 i es desplegarà en diferents dies fins el dia 18.

 

L’acte inaugural, organitzat per la regidoria d’Igualtat i l’associació de dones La Fita, serà el dissabte 5 de març a les 12.00 h. i consistirà en una xerrada sobre els safaretjos i una visita guiada a l’indret.

Les explicacions aniran a càrrec de la historiadora cubellenca, Marta Alari, i de Ginés Puente. L’endemà diumenge dia 6, tindrà lloc una lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones a la fita del terme, a les 12.00 h., a càrrec de La Fita.

 

La commemoració prosseguirà el dimarts 8 de març, el mateix dia Internacional de les Dones, amb la lectura del manifest institucional a la plaça de la Vila a les 12.00 h. Prèviament, de 10.00 h. a 12.00 h., Ràdio Cubelles oferirà un programa especial que comptarà amb connexions al Violeta i oferirà entrevistes i tertúlies que repassaran la situació actual de la dona al municipi i en general. Hi participaran, entre d’altres, l’alcaldessa Rosa Fonoll o la inspectora en cap dels Mossos d’Esquadra, Rosa Gubianes.

 

A la tarda del dia 8 de març, a partir de les 18.00 h. i després de la benvinguda de l’alcaldessa, es procedirà a la presentació de l’entitat Ara Raíces y Alas, espai familiar i de criança. Seguidament, s’homenatjarà l’associació de dones La Fita pel seu 15è aniversari i s’inaugurarà una exposició fotogràfica commemorativa a càrrec de la presidenta de l’entitat, Maria Trives, i l’arxivera municipal, Núria Jané. En el marc d’aquest l’aniversari, La Fita organitzarà divendres 11 de març el Sopar de la dona, al restaurant la Font a partir de les 21.00 h. El programa d’actes al voltant del Dia Internacional de les Dones clourà amb un recital de poesia el divendres dia 18 de març de la mà de Francesca Calaf, al Centre Violeta.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles