El govern no descarta dotar de participació ciutadana una part dels pressupostos

23 de febrer de 2016


Tot i que en l’últim ple municipal, UC, ERC i ICV van mostrar-se en contra de la moció que demanava un reglament de pressupostos participatius, el regidor de Participació Joaquim Macià i el regidor d’Hisenda, Raül Mudarra, estudiaran la manera d’aplicar-ho a través dels consells.

El govern assegura que impulsarà d'una manera o d'una altra la participació ciutadana tant com pugui, fins i tot, pel què fa a inversions pressupostàries. Malgrat que en l’últim ple municipal, UC, ERC i ICV van mostrar-se en contra de la moció que demanava un reglament de pressupostos participatius, el regidor de Participació, Joaquim Macià (ERC) i el regidor d’Hisenda, Raül Mudarra (UC11-RCat), estudiaran la manera d’aplicar-ho a través dels consells. En declaracions a Ràdio Cubelles, Raül Mudarra, ha explicat que el govern ja tenia previst començar a desenvolupar la participació ciutadana en els pressupostos durant la legislatura. 

 

Per la seva banda, Dani Pèrez de Guanyem Cubelles, un dels impulsors de la moció sobre els pressupostos participatius juntament amb Cubellencs FIC, diu que estaran a sobre del govern perquè compleixi aquest compromís de desenvolupar pressupostos a través dels Consells de Barri. Des de l’oposició, Xavier Grau del PSC també s’ha mostrat favorable dels pressupostos participatius i ha rebut la resposta de Joaquim Macià, regidor de participació, qui opina que alguns polítics s'han sumat a aquesta demanda ara que ja no són al govern.

 

 

Mentrestant, el govern en minoria d’UC, ERC i ICV continua en converses amb l’oposició per aconseguir tot el suport possible per aprovar els pressupostos. La intenció de l’executiu és celebrar el ple de pressupostos el proper mes de març.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles