Govern i oposició s’han reunit en la comissió informativa extraordinària sobre els pressupostos

19 de febrer de 2016


La reunió havia estat convocada a petició dels grups de l’oposició i després que el govern lliurés la seva proposta econòmica a tots els partits en una trobada informal

Les trobades entre els partits del consistori han de servir per començar a posar fil a l’agulla a uns pressupostos que l’executiu d’UC, ERC i ICV vol aprovar en poques setmanes, al mes de març. El portaveu del govern, José Manuel Ardila, ha admès que l’hora i la data de la comissió extraordinària d'aquest dijous a les 12 del migdia no havia estat consensuada i que s’havia convocat automàticament sense la intervenció de l’alcaldia i esgotant els terminis legals. Per la seva banda, alguns grups municipals lamentaven la poca voluntat del govern per acomodar la comissió als horaris més habituals.

 

Pel que fa als pressupostos del 2016, els partits de l’oposició ja han començat a estudiar la proposta que els va fer arribar el govern. 

 

El PSC considera un error que es determinin inversions a la venda de patrimoni perquè és un tipus de finançament que ja van intentar en el seu dia des del govern i no va donar resultat. El regidor Xavier Grau ho considera inviable i lamenta que els pressupostos no incloguin més intencionalitat política. 

 

Des de Cubelles Sí Es pot, Albert Tribó, ha reconegut que continuen estudiant els números de l’ajuntament i la proposta del govern. 

 

Convergència i Unió té dubtes concrets sobre la proposta econòmica del govern. La regidora Noemí Cuadra ja ha anunciat que una de les seves exigències per donar suport als pressupostos serà mantenir Cubelles dins del consorci de televisió comarcal. 

 

I el grup de Guanyem Cubelles s’ha mostrat contrari a la venda de patrimoni municipal, un dels aspectes que han detectat en la proposta del govern. 

 

Els representants del Partit Popular i Cubellencs FIC encara no han pogut atendre a Ràdio Cubelles per motius d’agenda.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles