Jornada de Portes Obertes dedicada a Paulina Schumann, filla del pallasso Charlie Rivel, aquest dissabte

19 de febrer de 2016


Serà a l'Exposició del Charlie Rivel, dins dels actes de celebració dels 25 anys de l’Exposició, de les 11 a les 13:00h

Nova Jornada de Portes Obertes aquest dissabte a l'Exposició del Charlie Rivel, dins dels actes de celebració dels 25 anys de l’Exposició.  Serà de les 11 a les 13:00h i estarà dedicada a la Paulina Schumann, filla del pallasso Charlie Rivel. El visitant podrà conèixer la vida personal i professional de tota una dama de circ. Després qui ho vulguin podran gaudir d'una passejada pel nucli antic de Cubelles. Aquesta és una de les dues propostes que aquesta setmana l'Oficina de Turisme ha inclòs dins la seva nova iniciativa engegada com a una nova eina de promoció turística pensada pels caps de setmana.

 

L'altra proposta turística, la de diumenge, és visitar l’Espai Natural de la Desembocadura del Riu Foix, per passar un dia enmig de la natura, es pot observar el comportament de les aus autòctones d’aquesta zona o gaudir de les àrees de pícnic. L’espai també està adreçat a les escoles, que poden visitar i estudiar l’ecosistema d’un riu mediterrani com és el del Foix.

 

Des de l’Oficina de Turisme es proposa realitzar aquestes dues activitats, i després anar a dinar a un dels restaurants participants a la campanya del Mes del Xató al Penedès Marítim. Aquesta iniciativa, que durarà tot el mes de febrer, comptarà amb la participació de 14 restaurants, 9 de Cubelles i 5 de Cunit. Els preus dels menús oscil·len entre els 13 i els 20 euros, en funció de l’establiment. Aquesta campanya de promoció de la gastronomia local té com incentiu el sorteig de 14 sopars per a dues persones entre els seus participants.

 

Escolta el Tot un Món dedicat a les Propostes de Cap de Setmana (Imma Laborda, tècnica de Turisme i Mònica Fuster, responsable de l'Esposició Permanent)

 

 

Per a participar als sorteig existeixen dues opcions:

1)Anar a un establiment de Cubelles i a un de Cunit participin a la campanya.

2)Anar a tres establiments de Cubelles o Cunit que participin a la campanya.

 

Per acreditar aquesta assistència s’haurà d’aportar el fulletó del mes del xató amb les caselles omplertes amb els corresponents segells a les oficines de Turisme de Cubelles o de Cunit o bé als restaurants participants on se’ls lliurarà un papereta de participació pel sorteig i la valoració dels menús del mes del xató que hagi degustat.

El sorteig dels sopars es realitzarà el 28 de febrer en el marc de la Fira del Xató que es realitzarà enguany també amb un nou format els dies 27 i 28 de febrer a la plaça del Mercat.

Restaurants participants:

 

CUBELLES

CAL TALA. Passeig de la Marina, 31

LA FONT. Carrer Sant Antoni, 4

EL GOURMET DE LA LEÑA. Carrer Victor Balaguer, 16

HOSTAL DEL FOIX. Av. Catalunya, 14-16

LA SALSETA. Carrer Major, 8

EL RACÓ D’EN PINILLA. Carrer de la Creu, 4,

EL PEIXET. Passeig Marítim, 18

PIC & JAZZ El Celler. Carrer Jacint Verdaguer, 20

DI PIETRO Beach Club. Passeig de la Marina, 45

 

CUNIT

CAN MARTÍ. Av. de Juli Cèsar, 2 (Cantonada Pg. Marítim)

LIZARRÁN CUNIT. Rambla del Prat, 14

RODAVÍ. Empar Nadal, 22

RONSITO GASTROBAR COCTELERIA. Passeig Marítim, 7

BAR TRAVESAS CASA CARMIÑA DA CASTAÑEIRA. Passeig Marítim, 5

 

 


  • Logo 25 anys museu Charlie Rivel
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles