Presentat el Pla de Mandat 2015-2019

19 de febrer de 2016


La presentació informativa, celebrada aquest dijous al cinema Mediterrani, ha comptat amb unes 40 persones

El Govern municipal (UC11-RCat, ERC i ICV) ha presentat públicament aquest dijous el seu Pla d'Acció Municipal (PAM) 2015-2019. La presentació informativa, celebrada al cinema Mediterrani, ha comptat amb unes 40 persones.

 

El govern ha detallat quines seran les principals actuacions i prioritats de les diferents regidories que s’impulsaran els propers quatre anys. Els compromisos estan recollits en un document que es divideix en quatre grans eixos: servei a les persones, desenvolupament urbà, comunitat i Govern.  El govern ha explicat que revisarà anualment els continguts i el grau de compliment del PAM, sense descartar d'afegir noves accions durant el desenvolupament del mandat.

 

Entre els principis d’acció política hi destaca la voluntat de diàleg constant amb tots els grups i agents del territori, la transparència en l’acció de Govern, la implementació de nous mecanismes de participació ciutadana, la priorització de l’àmbit municipalista, la gestió eficient dels recursos existents i la coordinació i transversalitat de l’organització municipal política i tècnica.

 

Pel que fa a les prioritats, es distingeixen entre les accions d’aplicació immediata i les que s’aniran executant més a mig i llarg termini. La voluntat de l’equip de Govern passa per potenciar el control i la neteja dels carrers del municipi, prioritzant els eixos comercials, turístics i residencials; l’arranjament dels carrers per garantir la seguretat, l’accessibilitat i l’eix comercial de la vila; la resolució de la situació de l’aparcament municipal el dia del mercat no sedentari; l’aprovació del pressupost municipal a l’inici de l’any d’execució; un nou Pla General d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) que asseguri un espai urbà integrador, públic i sostenible; l’estudi i execució del projecte per a la solució dels abocaments fecals al riu Foix; la rehabilitació i pla d’usos dels safareigs, i l’estudi d’usos i viabilitat de projectes per a la sala sociocultural.

 

 Escolta l'emissió en directe de la presentació del PAM 2016-2019


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles