El govern presenta avui el Pla de Mandat

18 de febrer de 2016


La presentació informativa és oberta a tothom i es farà al Cinema Mediterrani a les set de la tarda. També es podrà seguir en directe per Ràdio Cubelles.

El govern presenta el seu Pla de Mandat avui al vespre. La presentació informativa es farà al Cinema Mediterrani a les set de la tarda i es podrà seguir en directe per Ràdio Cubelles.

En un primer moment, el govern va assegurar que tenien prevista aquesta presentació del Pla de Mandat per la tardor passada.

 

De fet, al mes de setembre el govern va presentar un primer repàs a les accions que ja havien iniciat en els primers 100 dies de mandat i van presentar els projectes que consideraven claus per aquesta legislatura. En aquest sentit, els tres grans projectes que van presentar aleshores eren els següents: desencallar la construcció de l’Institut les Vinyes, reformar Can Travé i redactar-ne un pla d’usos i engegar la construcció de la nova biblioteca.

 

Aquest vespre, el Pla d’Actuació Municipal ja entrarà més en detall en cadascuna de les regidories per presentar els objectius principals i les accions concretes que s’impulsaran els propers quatre anys. Segons ha pogut saber Ràdio Cubelles, el govern ha afegit projectes proposats pel grup de CiU, que, per la seva banda, ha agraït el gest.

 

 

El govern ha defugit concretar les dates d’execució en el PAM en la majoria de casos excepte en aquells que ja tenen ben encaminats. En aquest sentit, el portaveu del govern, José Manuel Ardila, qui també és regidor de Patrimoni, Espai Públic i Urbanisme, ha avançat que la reforma dels safaretjos municipals estarà enllestida aquest mateix 2016 gràcies a una subvenció.

 

La presentació pública oberta a tothom es farà aquest vespre a les set al Cinema Mediterrani i també es podrà seguir en directe per Ràdio Cubelles.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles