Els alumnes de 4t d’ESO de la vila passen aquesta setmana per les proves d’avaluació

16 de febrer de 2016


Per primer cop les proves avaluen la competència cientificotecnològica. Una altra novetat és que s’avaluarà la llengua alemanya com a tercera opció en llengua estrangera, que fins ara es feia en anglès o francès.

Els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Cubelles i l’Institut Les Vinyes han arrencat avui les proves d’avaluació. Aquest dimarts els alumnes han realitzat les proves de llengua catalana, llengua castellana i matemàtiques. Demà dia 17 s’avaluarà la competència cientificotecnològica i la llengua estrangera (anglès, francès o alemany). 

 

Aquestes proves es tindran en compte a l’hora d’avaluar si l’alumne ha aconseguit o no assolir les competències i objectius de l’etapa, però no marquen la superació o no de l’etapa. Formen part del conjunt d’informacions i proves que el professorat té al seu abast a l’hora de valorar l’informe acadèmic del seu alumnat. Els centres podran conèixer els seus resultats a partir de l’11 d’abril.

 

Aquesta avaluació es du a terme per cinquè any consecutiu en un total de 1.060 centres de titularitat pública, concertada i privada. La prova, que enguany es realitza per cinquè any consecutiu, la dissenya i l’aplica el Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu, en col·laboració amb la Inspecció d’Educació. En aquesta edició s’han organitzat 60 comissions que duran a terme la gestió i la correcció. Un total de 2.458 professors faran d’aplicadors i, d’aquests, 1.202 faran també de correctors. 

 

Entrevista a Susanna Boix de l'Institut Les Vinyes 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles