L’oficina de turisme ha actualitzat les rutes de natura

15 de febrer de 2016


Els itineraris no han variat gaire, però s’han hagut de retocar algunes de les indicacions pels canvis en el territori dels últims anys

La regidoria de Turisme ha actualitzat els itineraris per Cubelles que es van elaborar l’any 2008, després de revisar-los. Els quatre itineraris establerts ara fa 8 anys es mantenen, però s'han hagut de retocar algunes de les indicacions de les rutes pels canvis en el territori dels últims anys. Per tant, s'ha actualitzat la informació que sortia publicada després d’haver estat revisada.

 

S’ha fet la revisió del conjunt de pals indicadors que va instal·lar la Diputació i els seus punts de referència pels canvis que hi hagin pogut haver. La Tècnica de Turisme, Consum i Mercat, Imma Laborda ha explicat la necessitat d’aquesta revisió que ha seguit la premissa de no pintar ni marcar res de forma fixe a la natura.  És per això que els itineraris s’han redactat d’una manera que qualsevol persona pugui seguir les indicacions sense desorientar-se. Els itineraris s’han revisat i s’han reeditat en català i castellà donada  la seva gran demanda. Aquests itineraris es poden trobar també en anglès i francès en format digital per imprimir-ho segons es vagin sol·licitant.

 

Aquests 4 itineraris surten des de l’Oficina de Turisme del Castell i fan un recorregut circular. Aquests circuits estan pensats per conèixer el municipi de Cubelles des de totes les seves vessants i recorren gairebé tot el territori des de la part marítima fins a Puig de Tiula i les zones més boscoses. Els itineraris es poden descarregar a la pàgina web municipal, al següent enllaç: http://www.cubelles.cat/coneix-cubelles/si-vens-de-visita/rutes-per-la-natura.htm

 

L’Ajuntament compta amb la col·laboració d’associacions del municipi i fa crida a qualsevol persona que vulgui ajudar i aportar nous itineraris a adreçar-se a la oficina de turisme.

 

Entrevista a l'Imma Laborda, tècnica de Turisme

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles