El Violeta atapeït d’activitat

15 de febrer de 2016


L’agenda d’aquest espai municipal s’omple diàriament i fins el cap de setmana amb tallers, xerrades i serveis diversos

Aquest dilluns arrenca un nou taller al Violeta. Es tracta d’un espai d‘expressió familiar gratuït que s’oferirà cada setmana fins al mes de juny. Està obert a tothom: grans i petits.  Els participants aprendran a treballar les seves emocions de manera creativa mitjançant les tècniques de paper collage, argila, pintura i escriptura lúdica. Es farà cada dilluns, de les 17 a les 19 i aniran a càrrec de la Merce Boch del Taller Clorofil.la.  També es manté fins el 21 de març el taller de costura per a principiants que imparteix l'entitat de dones La Fita els dimarts, a partir de les 18h. En aquest cas, la seva inscripció ja està completa, però s’ha obert una llista de reserva per si hi hagués alguna baixa. 

 

D'altres tallers són els d'autoestima, autoconfiança i els de dansa del ventre, que el Violeta ofereix cada dimarts. Mentre que els dimecres la temàtica és la comunicació i l'emprenedoria. I els divendres, l'espai creatiu amb paper maixé. A més, els dissabtes fins el 27 de febrer, hi ha un taller de nutrició.  I cada 15 dies i fins al juny, s'imparteixen espais de trobada que reben el nom d'“Obrint cercles fem camí” com a espai per a compartir i crear xarxa.

 

I és que el Violeta té ja una agenda atapeïda d’activitats, algunes diàries i d’altres setmanals, que es poden consultar a través del web de l'Ajuntament. Gràcies a la contractació d’una persona del Pla d’Ocupació, l’espai té un horari fix d’atenció al públic i ha posat en marxa una programació d’activitats estable fins al mes de juny.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles