La vilanovina Glòria Garcia és la nova presidenta del Consell Comarcal del Garraf

12 de febrer de 2016


Ha substituït al també convergent vilanoví Gerard Figueras, que ha deixat els seus càrrecs locals per passar a la secretaria general de l’Esport

La vilanovina Glòria Garcia és la nova presidenta del Consell Comarcal del Garraf. Ha substituït al també convergent vilanoví Gerard Figueras, que ha deixat els seus càrrecs locals per passar a la secretaria general de l’Esport. L’actual regidora d’Hisenda de l’Ajuntament de Vilanova s’ha convertit així en la primera dona que assumeix la presidència de la institució comarcal. Garcia ha promès el càrrec “per imperatiu legal i sense renunciar al dret a la independència de Catalunya”.

 

Glòria Garcia ha estat escollida per unanimitat en primera votació. La regidora vilanovina liderarà un Consell Comarcal del Garraf governat per un pacte entre convergents i socialistes. D’entre els conselleres comarcals amb responsabilitats de govern hi ha el socialista cubellenc, Xavier Grau i la regidora cubellenca, Noemí Cuadra de CIU.

 

La nova presidenta comarcal ha anunciat els dos objectius principals que regiran el seu mandat: l’impuls de polítiques socials d’ajuda a les persones i també la promoció de mesures de reactivació econòmica. Glòria Garcia ha acabat el seu discurs amb un record per a l’ex alcalde de Vilanova, Esteve Orriols.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles