El govern presentarà el seu Pla de Mandat dijous que ve

12 de febrer de 2016


Fa pocs dies que els regidors de l’executiu han estat posant ordre i llimant els seus principals objectius pels propers anys per poder presentar-los públicament.

El dijous dia 18 està prevista la celebració d’una presentació informativa on els regidors d’Unitat Cubellenca, ERC i ICV resumiran els seus objectius polítics per aquesta legislatura. Des de cadascuna de les regidories es farà un recull de tot allò que es vol assolir en quatre anys.

 

La presentació estarà oberta al públic i està previst que es faci dijous 18 de febrer a les set de la tarda al Cinema Mediterrani. A més a més, també es podrà seguir en directe per Ràdio Cubelles. En un primer moment, el govern va assegurar que tenien prevista aquesta presentació del Pla de Mandat per la tardor passada.

 

Tanmateix, van tornar a tenir converses per intentar incorporar dos regidors més al consistori i això, segons va dir el portaveu del govern, els va portar a endarrerir la publicació dels objectius de la legislatura. Finalment, el govern ha decidit que sigui el proper dijous 18 de febrer, set mesos després de la investidura, quan es faci la sessió informativa del Pla d’actuació Municipal.

 

Per la seva banda, els partits de l’oposició havien repetit els darrers mesos que era urgent conèixer quines intencions tindria el govern pels propers anys i que es fes públic el Pla de Mandat.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles