L’ordre del dia del ple recollirà 10 mocions dels grups municipals

11 de febrer de 2016


Segons ha pogut saber Ràdio Cubelles, dels 19 textos que es van presentar dimarts a la comissió informativa, han passat a ser 10 els que es debatran dimarts que ve al ple.

Les temàtiques de les mocions són variades i van des de la senyalització del tanatori, a la millora del bus urbà, la instal·lació de corre-cans o l’impuls d’uns pressupostos participatius. 

 

D’entre les 10 mocions diferents, per exemple, Guanyem Cubelles, també defensarà la reobertura de les urgències al CAP. Per la seva banda, Cubellencs FIC coincidirà amb Guanyem amb una moció sobre la instal·lació de corre-cans pels gossos i per la posada en marxa d’un procés de pressupostos participatius. El PSC també ha presentat, entre d’altres, un text que reclama més senyalització del tanatori que hi ha al municipi i un altre per la creació d’una comissió de patrimoni que treballi sobre el projecte de Can Travé. L’agrupació Cubelles Si Es Pot ha redactat una moció en suport de la igualtat del col·lectiu LGTBI i la implementació de la llei catalana dels drets d’aquest col·lectiu.

 

Aquestes són només algunes de les 10 propostes que es debatran en el proper ple previst pel 16 de febrer. L’ordre del dia oficial està previst que es pugui consultar a la web de l’ajuntament a partir del migdia de divendres.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles