Bona valoració general del Carnaval

9 de febrer de 2016


Pel que fa a l’organització, la durada de la Rua de dissabte és l’únic aspecte que no va mantenir els ritmes previstos. El sermó del Cubell va repassar amb to satíric a diverses personalitats de les entitats i associacions de la vila.

La regidoria de Cultura ha quedat satisfeta amb com ha anat el Carnaval. La valoració oficial del Carnaval és positiva perquè no s’han produït imprevistos ni tampoc problemes d’organització. L’únic aspecte a millorar seria el del ritme de la Rua que no va aconseguir mantenir els terminis previstos i també va provocar que es creessin molts espais de separació entre una carrossa i l’altra. Malgrat això, la regidora Ester Pèrez, ha volgut destacar el bon ambient que hi va haver en tot moment i sobretot pel què fa al sermó organitzat pel El Cubell.

 

El Cubell va representar el sermò amb una imitació de l’alcaldessa Rosa Fonoll i de diverses personalitats de les entitats i associacions de la vila. Una alcaldessa amb una veu molt masculina va ser l’encarregada de fer el repàs amb rimes i rodolins de tota l’actualitat de la vila. Com és habitual, la sàtira es va fer notar sobretot en els polítics municipals. Finalment, després de fer un repàs també a tota mena de personalitats de les entitats de la vila, la corona de Sa Majestat Carnestoltes va anar a parar a l’Hereu de Catalunya.

 

Entrevista a la regidora de Cultura, Ester Pèrez. 

 

 

SERMÓ CARNAVAL CUBELLES 2016 

 

 


  • Carnaval2016
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles