Guanyem Cubelles reclamarà l’obertura les 24 hores del CAP al proper ple municipal

4 de febrer de 2016


El partit ha presentat una moció perquè l’Ajuntament es posicioni a favor de recuperar el servei d’urgència a l’equipament sanitari de la vila. Dani Pèrez és el regidor de Guanyem Cubelles.

Guanyem Cubelles reclamarà l’obertura les 24 hores del CAP al proper ple municipal. El partit ha presentat una moció perquè l’Ajuntament es posicioni a favor de recuperar el servei d’urgència a l’equipament sanitari de la vila. Dani Pèrez és el regidor de Guanyem Cubelles. 

 

El mateix partit també ha registrat una altra moció, en aquest cas per demanar la instal·lació d’un corre-can al municipi. En aquest sentit, Guanyem Cubelles ha coincidit amb Cubellencs FIC que també ha fet arribar a Ràdio Cubelles una moció que reclama instal·lacions per a gossos i un calendari per a una campanya que eviti les defecacions als carrers. 

 

Les mocions dels grups municipals es debatran en la propera comissió informativa que està prevista per dimarts que ve, de manera que algun d’aquests textos impulsats per Guanyem o per Cubellencs podrien rebre algunes esmenes i el suport de més partits abans d’arribar al ple del 16 de febrer.

 

Entrevista a Dani Pérez, regidor de Guanyem Cubelles

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles