Els restaurants es mostren satisfets d’engegar la promoció del Mes del Xató

4 de febrer de 2016


Un dels atractius que hi troben és que, a banda del xató, han tingut total llibertat per presentar la resta del menú. El Mes del Xató culminarà el dia 28 de febrer amb la Xatonada Popular.

Tots els establiments que han decidit participar del Mes del Xató s’han mostrat satisfets amb la iniciativa. La valoració final per tal de corregir alguns dels aspectes admeten que caldrà fer-la a final de mes i que serà necessària. 

 

Ràdio Cubelles parlarà amb tots els restaurants del mes del Xató en un espai especialment produït per l’ocasió i que ja està disponible a l'espai Mes del Xató. Cada dia es donarà a conèixer una de les ofertes gastronòmiques del mes del xató.  

 

Pel que fa a la promoció del Mes del Xató, s’han editat i distribuït 2.000 fulletons que recullen tota la informació dels establiments dels dos municipis que participen a la campanya i els menús que ofereixen. A més, aquest fulletons disposen d’una casella perquè els establiments de restauració segellin l’estada de les persones que degustin els menús del mes del xató. Els preus dels menús oscil·len entre els 13 i els 20 euros, en funció de l’establiment. Aquesta campanya de promoció de la gastronomia local té com incentiu el sorteig de 14 sopars per a dues persones entre els seus participants.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles