Arrenca el Mes del Xató amb 14 restaurants del Penedès Marítim

29 de gener de 2016


L’objectiu és promocionar la restauració local i al mateix temps renovar la Xatonada, que passarà a ser una Fira del Xató de dos dies.

En aquesta iniciativa, impulsada des de l’Ajuntament de Cubelles, hi participa també la restauració de Cunit. Els 14 establiments que col·laboren en aquesta primera edició del Mes del Xató oferiran un menú que inclourà la seva pròpia versió d’aquest plat típic de la zona. Entre tothom qui degusti aquests menús, se sortejaran sopars per a dues persones.

El regidor de Turisme, Comerç i Fires, Raül Mudarra, ha explicat a Ràdio Cubelles que tenen la intenció de millorar la promoció dels restauradors locals sobretot en una època de l’any on hi ha menys volum de visitants. Per la seva banda, el regidor de Turisme de Cunit, Jaume Casañas, també destaca que són promocions que serveixen tant per a rebre visitants com per incentivar el consum local entre els mateixos residents.

S’han editat i distribuït 2.000 fulletons que recullen tota la informació dels establiments dels dos municipis que participen a la campanya i els menús que ofereixen. A més, aquest fulletons disposen d’una casella perquè els establiments de restauració segellin l’estada de les persones que degustin els menús del mes del xató. Els preus dels menús oscil·len entre els 13 i els 20 euros, en funció de l’establiment. Aquesta campanya de promoció de la gastronomia local té com incentiu el sorteig de 14 sopars per a dues persones entre els seus participants.

 

 

Entrevista al regidor de Turisme, Comerç i Fires, Raül Mudarra, i al regidor de Turisme de Cunit, Jaume Casañas.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles