Ja s’han acabat les feines de reparació d’un dels focus del camp de futbol

28 de gener de 2016


També s’han col·locat proteccions d’espuma de seguretat en diversos punts del pavelló nou

Els focus del Josep Pons i Ventura ja estan reparats i a ple rendiment després que durant les festes de Nadal un dels focus de la torre d’il·luminació (el més proper a la zona del frontó s'espatllés per una averia). Els usuaris de l’instal·lació esportiva van alertar ràpidament a la policia local, quan van observar que l'avaria del focus havia provocat un petit incendi, que va ser extingit sense problemes per una dotació de bombers.

 

L’Ajuntament va procedir a la substitució del focus malmès i va repassar tota la instal·lació de la torre elèctrica. En un primer moment, tot i la seva reparació, durant uns dies la llum d’aquesta torre d’il·luminació marxava deixant parcialment a les fosques el terreny de joc. Finalment, es van haver de fer una segona actuació i es van substituir els elements del quadre elèctric per garantir el subministrament elèctric a la torre i evitar la seva aturada sobtada. Després d'acabar les feines de reparació, s’ha donat per tancada definitivament l’averia i el Josep Pons i Ventura torna a tenir la il·luminació al 100%.

 

D'altra banda, també s’han col·locat proteccions d’espuma de seguretat en diversos punts del pavelló nou (PAV2). Concretament, s’han instal·lat 2 proteccions encoixinades de paret de 2,5 x 2 metres d'escuma de 5 cm en alta densitat i 2 proteccions de cistella. L’objectiu d’aquesta actuació ha estat assegurar i millorar la seguretat en la pràctica esportiva d’aquesta instal·lació.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles