L’Ajuntament de Cubelles col·labora amb el Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL) en l’oferta de cursos de català per a persones adultes

26 de gener de 2016


El proper mes de febrer s’iniciarà una nova edició del curs de nivell bàsic B2 i per inscriure’s-hi cal concertar cita per fer les proves de col·locació al telèfon 93 811 57 73

L’Ajuntament de Cubelles col·labora amb el Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL) en l’oferta de cursos de català per a persones adultes. El proper mes de febrer s’iniciarà una nova edició del curs de nivell bàsic B2 i per inscriure’s-hi cal concertar cita per fer les proves de col·locació al telèfon 93 811 57 73. Aquestes proves tenen una part oral i una escrita que es duran a terme entre el 2 i el 5 de febrer a Vilanova i la Geltrú.

 

Els cursos de Nivell B2 s’adrecen a persones no catalanoparlants que volen desenvolupar les habilitats de comprensió i producció orals, amb la finalitat que l’aprenent, en acabar el curs, pugui resoldre en català les necessitats fonamentals de la vida quotidiana.

 

També segueix en marxa el programa Voluntariat per la llengua, que tindrà les properes trobades el 18 de febrer, 17 de març, 21 d’abril i 19 de maig. L'objectiu del programa és facilitar a totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo que el puguin practicar en un context real i relaxat. Aquest programa promou el voluntariat lingüístic, de manera que persones que parlen habitualment català destinen una part del seu temps a conversar amb persones interessades a agafar fluïdesa, perdre la vergonya i poder-lo parlar d’una manera natural.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles