Suspesa la representació de l’obra del Diari d’Anna Frank a l’Institut Cubelles

26 de gener de 2016


Per motius tècnics, finalment l’espectacle teatral que ofereix la companyia de L’Escotilló Jove no es podrà representar de moment al centre cubellenc. Els instituts intentaran que l’obra es pugui representar un altre dia, passat el Carnaval, però la data encara no està decidida

Suspesa la representació de l’obra del Diari d’Anna Frank a l’Institut Cubelles. Per motius tècnics, finalment l’espectacle teatral que ofereix la companyia de L’Escotilló Jove no es podrà representar de moment al centre cubellenc. Els instituts intentaran que l’obra es pugui representar un altre dia, passat el Carnaval, però la data encara no està decidida. El dimecres 27 de gener es commemora el Dia mundial contra el Feixisme i per això s’havia escollit aquest dia per oferir l’obra teatral. Els dos instituts del municipi, juntament amb la Regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Cubelles, formen part del projecte Buchenwald en memòria de la població espanyola víctima de la repressió feixista i de la prevenció de les noves formes de feixisme i privacions dels drets i les llibertats fonamentals. Aquest projecte a nivell europeu es troba plenament implantat a la nostra comarca. En el marc d'aquest projecte, els dos instituts van començar el curs passat una col·laboració amb la Regidoria d'Ensenyament. 

 

D'altra banda, una quarantena d’alumnes de Batxillerat i de 4t d’ESO de l'Institut Cubelles, acompanyats per 4 professores del centre van marxar dissabte passat de viatge fins a Dublín. Concretament, han anat a Dublín per iniciar una estada d’immersió lingüística que finalitzarà el dimecres 27 de gener. Durant aquesta estada, alumnes i professors conviuran amb diferents famílies d’acollida,  faran alguna excursió, visites guiades, i portaran a terme activitats de tipus acadèmic, entre les quals, hi haurà una trobada amb un altre institut de secundària de Dublín.

 

També l'Institut Cubelles publica en el seu blog el calendari de les proves per a l'obtenció en el graduat de l'ESO.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles