L’oposició reclama una comissió informativa per debatre els pressupostos i el Pla de Mandat

26 de gener de 2016


La suspensió del ple ha motivat als grups a demanar una trobada amb el govern per conèixer les seves intencions concretes per aquest any i els plans per a la legislatura

L’oposició reclama una comissió informativa per debatre els pressupostos i el Pla de Mandat. La suspensió del ple ha motivat als grups a demanar una trobada amb el govern per conèixer les seves intencions concretes per aquest any i els plans per a tota la legislatura. 

 

Segons han publicat diversos partits de l’oposició, han presentat una instància per exigir una comissió informativa immediata. Ràdio Cubelles no ha tingut accés a aquest document, però almenys hi haurien donat suport el PSC i Cubellencs, mentre que d'altres partits també s'han mostrat públicament disposats a reunir-se per abordar els pressupostos. 

 

Per la seva banda, el govern municipal estudiarà aquesta reclamació i segons ha pogut saber Ràdio Cubelles convocarà la comissió informativa. Tot i que encara no han concretat cap data, el govern tindria la intenció de fer arribar tota la informació als grups municipals per poder-ne parlar ja directament a la reunió de manera oficial.

 

Entrevista al regidor Xavier Grau del PSC

 

 

Entrevista a la regidora Noemí Cuadra de CIU

 

 

Entrevista al regidor Albert Tribó de Cubelles Sí es pot

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles