El govern vol saber què es podrà fer a Can Travé abans de definir-ne els usos

19 de gener de 2016


El regidor de Patrimoni i portaveu del govern, José Manuel Ardila, espera recollir tota la informació possible sobre la situació exacta de l’edifici

El govern vol saber què es podrà fer a Can Travé abans de definir-ne els usos. El regidor de Patrimoni i portaveu del govern, José Manuel Ardila, espera recollir tota la informació possible sobre la situació exacta de l’edifici. Un cop l’Ajuntament conegui bé quines possibilitats reals té, determinarà què hi vol fer. 

 

Declaracions del regidor de patrimoni i portaveu del govern, José Manuel Ardila.

 

 

Mentrestant, continuen les proves per conèixer l’abast de la plaga de tèrmits i de les esquerdes. En algunes parts, els insectes estarien afectant bigues per la qual cosa el tractament per acabar amb la plaga començarà tan aviat com sigui possible. També s’han detectat desperfectes en l’estructura de l’edifici, que s’haurà de reforçar en alguns punts. La tasca d’avaluació i control d’aquests aspectes van a càrrec d’un arquitecte que ha estat contractat mitjançant un pla d’ocupació de l’ajuntament. D’altra banda, també gràcies als plans d’ocupació, un equip ja treballa des de fa dies als jardins de Can Travé per arreglar-los i deixar-los a punt de cara a l’estiu.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles