La celebració de Sant Antoni Abat i la benedicció dels animals guanya adeptes

18 de gener de 2016


Aquest diumenge, Fauna de Cubelles i la parròquia de Santa Maria han tornat a organitzar la benedicció de les mascotes i els animals domèstics dels veïns. L’acte ha acollit més d’un centenar de persones acompanyades de gossos, gats, ocells i tota mena d’animals de companyia

La celebració de Sant Antoni Abat i la benedicció dels animals guanya adeptes. Aquest diumenge, Fauna de Cubelles i la parròquia de Santa Maria han tornat a organitzar la benedicció de les mascotes i els animals domèstics dels veïns. L’acte ha acollit més d’un centenar de persones acompanyades de gossos, gats, ocells i tot mena d’animals de companyia, segons ha explicat el president de Fauna de Cubelles, Carles Rios.

 

Declaracions del president de Fauna de Cubelles, Carles Rios. 

 

  

El mossèn Joaquim Lluís col·labora cada any amb aquesta benedicció que habitualment a Cubelles es fa coincidir amb el diumenge més proper al dia de Sant Antoni, el 17 de gener, però amb la coincidència completa d’aquest any, segons el Mossén, la benedicció ha quedat més rodona.

 

Declaracions del mossèn Joaquim Lluís Coromines 

 

 

Els participants també van rebre un tros de coca de part de Fauna i es van sortejar tota mena d’obsequis gràcies a la col·laboració dels comerços locals Tot Gos i l’Agromascota del Sergi.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles