El Centre Violeta estrena un nou horari d’atenció al públic

14 de gener de 2016


Amb la contractació d’una persona a través d’un Pla d’Ocupació, el servei estarà obert de dilluns a divendres, de 10 a 12 del migdia, i els dijous a la tarda de 17:00h a 19:00h

El Centre Violeta d'Informació i Assessorament per a Dones ofereix des d’aquesta setmana un nou horari d’atenció al públic. Amb la contractació d’una persona a través d’un Pla d’Ocupació, el servei estarà obert de dilluns a divendres, de 10 a 12 del migdia, i els dijous a la tarda de 17:00h a 19:00h. A banda, el centre rep el suport de l’associació de dones La Fita, que està els dilluns de 18:00 a 20h, i de l’entitat Live, que està els dijous de 17:00h a 19:00h. L’espai compta amb el suport del Consell Comarcal del Garraf d’un servei d’informació i assessorament, tractament personalitzat i integral, atenció social, psicològica, educativa i d’assessoria jurídica en funció de les necessitats de la dona i dels seus fills i filles. 

 

A més, les usuàries tenen accés, entre d’altres, a serveis de prevenció de violència de gènere, d’atenció als fills i filles i d’inserció laboral, entre molts d’altres. El centre encararà aquest 2016 amb nous tallers. En aquest moment estan treballant les propostes rebudes i està fent balanç del 2015 en una memòria que s'està redactant i que recollirà el conjunt d’activitats realitzades fins ara. De fet, una de les últimes activitats realitzades des de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat són uns tallers d’igualtat que s'han ofert a tot l’alumnat de primària del municipi.  

 

D'altra banda, la Comissió Permanent del Consell de les Dones se segueix reunint un cop al mes. De fet, divendres passat van trobar-se per començar a perfilar la programació del 8 de març i per tractar noves propostes que dinamitzin el Centre Violeta. Aquest espai de la dona es va inaugurar coincidint amb la commemoració del 8 de març de l’any passat. L'equipament, que està al carrer Nostra Sra. de la Mercè, 7, ubicat a la coneguda com a Casa Zafra, cedida en testament a l'Ajuntament de Cubelles pel practicant cubellenc Miquel Zafra Torres.

 

Entrevista a Pilar Martos, tècnica de Polítiques d'Igualtat i a Anna Toquero que s'encarregarà de l'atenció al públic del Violeta 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles