Cubelles organitza la 1a edició del Mes del Xató durant tot el mes de febrer

14 de gener de 2016


Es farà conjuntament amb el municipi de Cunit dins la marca de Penedès Marítim durant tot el mes de febrer. L’objectiu és seguir dinamitzant el comerç local i la seva gastronomia

Amb l’objectiu de seguir dinamitzant el comerç local i la gastronomia del municipi, la Regidoria de Turisme impulsa una nova iniciativa de promoció econòmica. Es tracta de l’organització de la primera edició del mes del Xató, que es farà conjuntament amb el municipi de Cunit dins la marca de Penedès Marítim durant tot el mes de febrer. De moment, la Regidoria ha rebut l’interès de 8 restaurants locals, 6 dels quals ja han confirmat la seva participació i oferiran els seus menús de xató durant tot el mes de febrer. De Cunit, són 5 els restaurants que se sumen a la nova iniciativa. La campanya promocional del mes del xató està previst que arrenqui el 22 de gener amb l’edició d’un llibret que reculli tota la informació referent als menús, amb preus i ubicacions dels restaurants participants, i amb una cartilla per optar al sorteig de 13 àpats als diferents restaurants col·laboradors. L’únic requisit serà que la gent que degusti els diferents menús del xató ho haurà de fer com a mínim en un restaurant de Cubelles i un altra de Cunit.

 

Paral·lelament, la Regidoria prepara una nova Xatonada Popular amb canvis en el seu format. Tindrà lloc els dies 27 i 28 de febrer, i  dedicarà tot un cap de setmana al xató. La novetat serà la inclusió d'un mercat gastronòmic de proximitat els dos dies que duri la festa i oferirà productes artesans, entre d'altres. La Festa de la Xatonada també tindrà un nou emplaçament, que serà la plaça del Mercat. A banda d'això, la Xatonada de Cubelles mantindrà els concursos de Mestres xatonaires i les degustacions de xató dels restauradors participants que es farien el diumenge al matí. Un any més, l’Associació d’Hosteleria i Comerç de Cubelles realitzarà tallers a les escoles amb l’alumnat de 5è i s’encarregaria del concurs infantil.

 

Entrevista al regidor de Turisme, Raül Mudarra 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles