El govern descarta convocar el ple de gener

11 de gener de 2016


Des de fa anys, el ple de gener habitualment es descarta per manca de temes. La sessió estava prevista pel 19 de gener

El govern no convocarà el ple municipal ordinari del mes de gener, tal com ja ha passat molts anys. La suspensió d'aquesta sessió suposa, de retruc, un estalvi de 5.624 euros a les arques municipals, que és la suma del que cobra cada regidor per assistència a la comissió informativa prèvia al ple (104,5 euros) i la sessió (247 euros).

 

Segons el que marca la Llei reguladora de les bases de règim local, els municipis de 5.001 a 20.000 habitants tenen l’obligació de convocar un mínim d’un ple cada dos mesos. L’Ajuntament de Cubelles va aprovar en la sessió del 17 de juliol de 2015 la celebració dels plens ordinaris amb una periodicitat mensual, malgrat que facultava la presidència de la corporació a suspendre’ls en cas de manca de temes.

 

D’altra banda, l’executiu ja prepara la presentació del Pla de Mandat, que podria fer-se aquest mateix mes de gener. Segons ha pogut saber Ràdio Cubelles, les dificultats per desencallar la incorporació dels regidors de CIU al govern han fet que l’executiu no esperi més temps a presentar la planificació pels propers anys. Unitat Cubellenca, ERC i ICV ja tenien tancat el Pla de Mandat des del mes d’octubre però l’havien retingut a l’espera de la possible entrada de CIU al govern municipal.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles