Xavier Grau (PSC), Ester Pèrez (ERC) i Noemí Cuadra (DiLL) satisfets amb la seva participació en les llistes del 20D

22 de desembre de 2015


El regidor socialista Xavier Grau era la 3a opció del PSC pel Senat i a Cubelles va quedar en 6a posició amb el suport de 1015 votants.

Xavier Grau (PSC), Ester Pèrez (ERC) i Noemí Cuadra (DiLL) satisfets amb la seva participació en les llistes del 20D.

El regidor socialista Xavier Grau era la 3a opció del PSC pel Senat i a Cubelles va quedar en 6a posició amb el suport de 1015 votants. Els senadors electes amb més vots a Cubelles van ser els d’ECP, l’Óscar Guadingo (1.695 vots), la Maria Freixanet (1.544 vots) i el Joan Comorera (1.433).

El quart lloc va ser per l’ex-magistrat Santiago Vidal d’ERC (1.170 vots) i el cinquè lloc pel socialista Carles Martí (1.170 vots).

Xavier Grau ha valorat els resultats generals dels socialistes a Cubelles que considera que han patit els efectes previstos per l'arribada de nous projectes polítics. Per la seva banda, Ester Pèrez, que anava al número 17 a les llistes d’ERC, considera que han estat uns bons resultats pels republicans i que permetran continuar explicant que cal que Catalunya mantingui el rumb independent. I Noemí Cuadra anava a les llistes de Democràcia i Llibertat, la coalició independentista de CDC, Demòcrates Cat i Reagrupament. Segons ha explicat ja preveien que no obtindrien el mateix suport que CIU el 2011, però consdiera positiva la suma de vots pels partits que van formar Junts pel Sí el 27S.

 

Entrevista a Xavier Grau (PSC) la nit del 20D

 

 

Entrevista a Ester Pèrez (ERC) la nit del 20D

 

 

Entrevista a Noemí Cuadra (DiLL) la nit del 20D

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles