Els paradistes del mercat han repartit aquest divendres una cistella de Nadal i un televisor

19 de desembre de 2015


Cesària Márquez Rodríguez ha estat la guanyadora d’un televisor d’unes quaranta polzades, i Ma José Cobo Criado s’ha endut la cistella amb productes de tota mena

 

Els paradistes del mercat han repartit aquest divendres una cistella de Nadal i un televisor. Cesària Márquez Rodríguez ha estat la guanyadora d’un televisor d’unes quaranta polzades, i Ma José Cobo Criado s’ha endut la cistella amb productes de tota mena. Ràdio Cubelles ha ofert el sorteig en directe.

 

D’altra banda, el mercat setmanal passarà a celebrar-se els diumenges 27 de desembre i 3 de gener per la coincidència amb els festius. D'altra banda, la Regidoria de Turisme, Comerç i Fires informa d'un canvi de dates en properes edicions del mercat municipal dels divendres, amb motiu de les festes de Nadal. I és que aquest any els dies 25 de desembre i 1 de gener són divendres i, a més, són dos dels festius que els comerços no poden obrir.

Tenint en compte aquesta coincidència, la regidoria ha proposat als paradistes canviar el mercat als diumenges posteriors, que són respectivament els dies 27 de desembre, i 3 de gener. Toni Lordan, portaveu dels paradistes del mercat, explica que és la primera vegada que es fa un canvi d’aquest tipus. El portaveu dels paradistes del mercat ,Toni Lordan, ha explicat que malgrat el canvi de dates, es mantindran la majoria de parades.

Aquest divendres, doncs serà l’últim divendres de l’any amb el mercat setmanal, que les altres dues setmanes se celebrarà diumenge. A més, aquest 18 de desembre es farà el sorteig de la panera de Nadal que han preparat els paradistes.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles