El govern no presenta el Pla de Mandat perquè espera ampliar el pacte

17 de desembre de 2015


Unitat Cubellenca, ERC i ICV continuen en converses per aconseguir un altre soci que els permeti sumar una majoria estable

El Pla de Mandat ja estaria enllestit però a dins d'un calaix fins que no es descarti o es confirmi l'entrada d'un nou soci de govern. Així ho han explicat l'alcaldessa Rosa Fonoll i el portaveu del govern, José Manuel Ardila, en una entrevista al programa El Punt de Vista de Ràdio Cubelles. Una ampliació del govern que es podria concretar abans que s'acabi l’any.

 

Mentrestant, els tres partits que van entrar a governar a partir del 13 de juny passat, ja han elaborat el seu propi Pla de Mandat que podria incloure més propostes si arriben a un acord amb un altre partit. Malgrat que s’incorpori un altre partit al govern municipal, el portaveu José Manuel Ardila, creu que el gruix del Pla de Mandat no variarà perquè en conjunt, la majoria de programes electorals que van presentar els partits tenien molts punts en comú.

 

El govern manté converses amb grups de l’oposició per una possible entrada d’almenys dos regidors més. Han mostrat la seva predisposició a governar amb els partits que són a l'executiu grups com el PSC, CIU i Cubellencs FIC. Però tot apunta més cap als sobrianistes, que ara per ara tindrien algunes reticències. 

 

 

Programa El Punt de Vista que conté l'entrevista a l'alcaldessa Rosa Fonoll i el portaveu del govern, José Manuel Ardila.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles